FAQ

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen. Heeft u alsnog een vraag, neem dan gerust contact op met onze klantenservice!

Waar vind ik mijn Track & Trace code?

Deze vind je in jouw mailbox. Zodra het pakket onderweg is, krijg je een mail met een trackingknop. Klik op deze knop en de traceercode verschijnt.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

We streven ernaar om bestellingen binnen 2-3 werkdagen na ontvangst van de betaling te leveren. Houd er echter rekening mee dat de leveringstermijnen indicatief zijn en kunnen variëren afhankelijk van de bestemming en eventuele vertragingen bij de bezorgdienst.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn gratis.

Kan ik mijn bestelling retourneren of ruilen?

Ja, je hebt het recht om je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren of te ruilen, mits de producten ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking worden geretourneerd. Neem contact met ons op voor meer informatie over het retourproces.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van Being Seen?

Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website, WhatsApp, sociale media of door een e-mail te sturen naar klantenservice@beingseen.nl. We streven ernaar om binnen 24 uur te reageren op alle vragen en verzoeken.

Accepteren jullie internationale bestellingen?

Ja, we accepteren internationale bestellingen. Houd er rekening mee dat er mogelijk extra kosten van toepassing kunnen zijn, afhankelijk van het land van bestemming. Deze kosten zijn de verantwoordelijkheid van de klant.

Welke betaalmethoden accepteren jullie?

We accepteren verschillende betaalmethoden, waaronder creditcards, PayPal en bankoverschrijvingen. Tijdens het afrekenproces kun je de beschikbare betaalmethoden zien.